efitness

From Fat to fit

Fredag baby!

Kategori:

Steg upp tidigt idag då magen kurrade något fruktansvärt, var helt omöjligt att somna om så jag bestämde mej för att väga mej -0,3 yeey! och sen köra cardion sen äta frukost och sen SOMNA om:) bästa beslutet ever!

Vi håller för tillfället på att storstäda här hemma då T har semester denna veckan:) men fyy vad tråkigt det är!! Man börjar lite i alla ändar och efter några timmar känns det hopplöst man blir ju aldrig färdig, suck!

Imorgon firar jag och min sambo 1-års dag <3 det firar vi med att äta go mat och bara mysa hemma, hade först tanke att gå på bio men då jag inte äter godis eller snacks så försvinner lite av charmen så då har jag ingen ro eller lust att sitta i flera timmar, så blir istället hyrfilm;) kan man sitta i myskläder och bre ut sig i hela soffan;)

Igår gick jag igenom lite gamla prylar som jag inte har plockat upp sen jag flyttade in hos T, hittade ett par av mina gamla favoritjeans som jag köpte när jag hade gått ner en hel del i vikt,( 2010) tänkte prova lite, så stora kunde de ju inte vara..eller? Men tji fick jag de ramlade av:P

Då blir man verkligen påmind om att man har tappat i vikt.

Nu fortsätter städningen i detta crib!

Trevlig fredag, och missa inte handbollen ikväll för tusan!!

Kommentarer

  • Sofie säger:

    Jag tror det är bra för huvudet att prova lite gamla kläder ibland, för man förstår ju fan inte riktigt alltså, helt sjukt att huvudet kan vara så "blindt".. :)

    You go ;)

    2012-08-10 | 12:57:44
    Bloggadress: http://nykvist.shapemeup.se

Kommentera inlägget här: