efitness

From Fat to fit

Hemma igen. Nu laddar vi om

Kategori:

Ligger i sängen efter första tömningspasset för veckan. Ikväll väntar ännu ett:)

Energin är för tillfället på topp, får se hur det är framåt veckan;)

Jag har haft en av de bästa helgerna på väldigt länge!
vi åkte ner till Lund i fredags jag, Tessan och Håkan som fick agerna chaufför:) checkade in på eftermiddagen på hotellet sen fanns det tid att bara slappa en stund innan inregistrering :)

19:00 var det inreg , mätning och vägning, vågen visade 54,8 kg och mätningen 161 cm, vilket betyder att jag krympt 2 cm och gått ner 8 kg sen dietstart!

20:00 var det dags för första lagret färg, och även om jag visste Att det var blandat tjejer och killar och man skulle stå helt näck så var man ändå lite blyg när man väl skulle in i båset, men det försvann ganska snabbt för de var så trevliga och proffsiga de som la färgen:)

På kvällen blev det att bara mingla me de man kände och försöka slappna av , Anders kom ner och vi kollade formen:)

Lördagsförniddagen bestod av förgläggning formkoll och slappande, kl 15 skulle våra tävlingar dra igång, på förmiddagen var det AF som tävlade.

Blev en lång väntan backstage, vi klev inte på scenen förrän närmare 19:30
Dessförinnan han både Tessan och Carro knipa en varsin pokal , grattis tjejer ni var grymt fina!!

Therese kom 2:a i mellanklassen i bodyfitness och Carro kom 3:à i långa klassen:)

Min egen tävling då, jo klev in som sista tjej i ett sjukt tufft startfält, var öppen klass på DC vilket innebär att det spelar ingen roll vad man väger, utan alla tävlar mot allt vare sig du väger 50 kg eller 100:)

Jag hade sjukt roligt på scenen jag kom ihåg att förra året var jag så koncentrerad att jag inte hann med att le:) denna gången njöt jag till fullo och gjorde det bästa jag kunde:) under fria programmet så vinglade jag till lite, men fortsatte, log lite extra och genomförde det, var helt euforisk efteråt vilken känsla:)
Resultat blev en 4:e plats som jag var väldigt nöjd med:))

Under resten av kvällen fortsatte vänner och bekanta ta bra placeringar Kenneth vann sin klass i - 90 grattis!

Johan tog en 3:e plats i + 90 stort grattis till denna förra classickille som stog sig precis lika bra i vanlig byggning! Grymt!

Sen var det äntligen dags för mat! Hade ett fritt mål efter tävling och kött var jag sugen på, blev en oxfilé på Planka med potatismos, mums!!

Tack alla vänner för allt stöd och pepp under året:) tack till Anders för förtroendet och all hjälp under alla dessa månader, har dig att tacka för mycket! Tack till Andreas malm för hjälp under tävlingsdagen! Guld värt! Ses nästa helg, för än är det inte över! Nu laddar vi om inför Luciapokalen , jag entrar scenen igen på söndag och då i damer BB- 55 kg:)

Tack alla ni som gjorde min helg oförglömlig ingen nämd ingen glömd!;)

På återseende!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: