efitness

From Fat to fit

Godmorgon mina sötnosar idag har jag....

Kategori: Allmänt

Kört min morgoncardio precis som vanligt;).. Trodde dock att det var kallt ute vid 5:15 så jag tog det säkra före det osäkra och drog på mej varma kläder, skönt i början men oh my vad jag svettades efter halva vägen! Svettig och go:)

Frukosten ligger i magen, jag har packat, duschat o klätt på mej nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli halv elva så jag kan bege mig mot tåget, idag blir det att åka till Halmstad för att hälsa på mina älskade systrar, träna och mysa ska bli hur skönt som helst, imorgon går även fitnessfive av stapeln i Halmstad, ska bli kul att kolla på Viktor Andersson från Uddevalla göra sin debut, hoppas på bra resultat:))

Nu är det mindre än en månad till dietstart, låt det går fort känns bara som en lång transportsträcka nu!

Nä får bli att kila ut en sväng med hunden nu, även han behöver sin motion:)

På återseende

Livet efter alströmer:)

Kategori: Allmänt

Vi hade en toppendag på alströmertrofen i Lördags. Såg en massa duktiga atleter på scenen

Var så stolt när jag satt i publiken och såg såväl min älskade lillasyster Elisa Hyrkäs ta en femteplats, som Niclas Holgersson från teamet Body nutrition ta en tredjeplats.

Jag var verkligen Imponerad av Elisas posering och T-Walk, hon lyste verkligen upp så fort hon kom ut scenen, det såg ut som hon trivdes, med ett sjuhelsikes smajl och glimten i ögat så charmade hon upp hela publiken, kul!!

Nu är det dock dags att ladda upp inför tammerpokalen som går av stapeln i början av Juli, blir en dagstripp till sundsvall, mååååånga mil på vägen.

Min egen träning då?

Jodå jag ligger i och träningen går skitbra, mycket energi och motivationen är på topp, snart dags för dietstart ska bli så kul att få se vad som har hänt kroppsmässigt under detta året när späcket ska skalas av;) känns som jag har byggt på mej en hel del.

Måndag: bröst/mage
Onsdag fm: armar em: rygg

Imorgon väntar ett pass i Uddevalla med härliga Tessan T!!!

Bjuder på en bild från dagens pass:

Sweden Rock

Kategori: Allmänt

Haft en toppenhelg hos mina föräldrar, morgonpromenader längs rockområdet med min mamma:), guld värt att bara få gå och prata med min mamma som jag träffar allt för sällan då de bor så långt ifrån mig nu.

Fredagen började med solsken hemma och spöregn när vi anlände i Blekinge Hua mej att det regnar så hemskt i juni månad, var är sommaren?

Första stoppet blev dock i Jönköping hos coach Anders, formkoll och mätning, samt bestämt startdatum för diet, snart, snart drar det igång:)

När vi väl kom fram så spenderades kvällen på Sweden rock där jag träffade massa gamla vänner, pratade och skrattade och bara slappnade av:)

Lördagen började kl 04:30 när jag vaknade av värmeslag så peta på mamma lite, hon var snabbt uppe på benen så vi tog en promenad tidigt, träffade en hel massa folk som hade vart ute och slirat hela natten och var på väg till sängs:)

På kvällen blev det grillning massa god mat, älska lördagar!

Helgen gick alldeles för fort, är väl som man säger att tiden går fort om man har roligt, men får träffa dem nästa helg då det är dags för alströmertrofen, vilket betyder BF debut för min älskade lillasyster!!

Har dock inte blivit någon träning i helgen, skönt att bara koppla av ibland:)

Tack mina älskade föräldrar för en härlig helg

Tisdag it is..

Kategori: Allmänt

Yes tisdag hela dagen!:)

Började dagen med morgonpromenad följt av frukost och ett pass på gymmet

Flyttade ryggträningen till idag, igår körde jag axlar och mage.
Passet:

4 set breda latsdrag
3 set latsdrag med V-grepp
3 set stångrodd
3 set rygglyft
5 set chins

Brukar oftast bara orka 5 st chins i sista setet men idag slog jag till på en 8:a, inte det bästa utförandet men jag var sjukt nöjd ändå!:)

Imorgon är det Sveriges Nationaldag och även min pappas födelsedag, hela 49 år blir han, älskade pappa

På fredag bär det av ner till mina kära föräldrar i Blekinge, men ska först inom Anders Lundgren på Body Nutrition för mätning och formkoll, alltid lika spännande! Det närnar sig dietstart!!!!
Det blir även att våldgästa Sweden Rock en sväng, helt sjukt hur en sån liten ort lever upp en gång om året!

Nä nu får jag allt jobba lite

Ciao!