efitness

From Fat to fit

Nov. 14, 2012

Kategori:

Good kväll!!

Får försöka uppdatera här lite om vad som händer i fröken Hyrkäs liv för tillfället:)

Börjar i helgen som var ,då var det ju formkoll, event i butiken Body nutrition och teamträff :))

Hade en sååån toppendag, bästa på länge, kom dit ganska tidigt för att tillbringa lördagen i Jönköping handlade lite smått, poserade lite smått med övervakning av Peter Österberg ( var lite nervöst)
Åt även årets första pepparkaka! Mums!!!

Efter stängning så var det dags för mat på dal baffo ett stort häng blev vi som intog restaurangen närmare 20 st var vi
Fanns så mycket på menyn som jag gärna ville stoppa i magen och tillslut fastnade jag för plankstek- det var längesen! Å vad gott det var, nom nom nom

Efteråt var ett dags för träff hemma hos Anders, lite prat kring tävling, laddning, tömning, och såklart massa efterrätt pajer, bullar, kakor och godis behöver jag ens berätta att jag var mätt när jag åkte därifrån!;)

Tack till Anders och Mia samt hela team body nutrition för en väldigt härlig lördag!:)

Veckan i övrigt har varit ganska lugn, maten och träningen rullar på, känner dock att tävlingsmänniskan i mej har kommit fram mer nu, är väldigt trött om kvällarna när det är dags för gymmet, så för att motivera mej själv så pluggar jag in lurarna, högsta volym och så laddar jag mentalt för vad som ska göras inne på gymmet, in , träna -smack , ut! Inge socialisering här inte! Sjukt skön känsla att bara göra det man ska! I min egen bubbla!

Nu orkar jag inte skriva mer, men bloggen vi hörs på fredag igen

Ciao!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: