efitness

From Fat to fit

Upptäckt instagram:)

Kategori:

God kväll, dåligt med uppdateringar nu, jag kan berätta att det är för att jag precis har upptäckt instagram;) följ mej där med om ni vill :Hyrkas.

Jaja tillbaka till helgen som varit, åkte ju som sagt upp till Strömstad i torsdags kväll för att träna och umgås med Alexandra www.gdotter.shapemeup.se
som förövrigt också ska tävla på luciapokalen. Fredagen började med den traditionella vägningen, 58,2 så -0,6 ner:) Sen var det dags att möta upp Alex coach på gymmet för morgoncardio, vilket pass! 20 graders lutning på bandet brände rätt rejält i vader och rumpa, och pulsen sen då, puuuh.

På kvällen körde vi ben och jag har fortfarande sån fruktansvärd träningsvärk så att bara sätta sig ner gör ont. Hoppas det har släppt helt innan helgen då det åter är dags för behandling av Genberg!

Lördagen var även den full av träning cardio på morgonen och rygg på eftermiddagen! Sen väntade några timmars körning hem för att däcka i soffan:)

Söndagen bestod av formkoll i jkpg, alla mätningarna visade att det går åt rätt håll och jag ligger i fas, skönt! Mindre än 6 veckor kvar nu!

Sen var det ätdags började med 2 bars inne på body Nutrition följt av filé mignon- black and white inne på Dal baffo. Mums!!
Sen var jag MÄTT!

Denna ätardagen går inte till historien som den bästa i sitt slag, märks att det inte får plats så mycket i magen längre!
Det jag fick i mig under resterande av dagen var:

1/2 daimglass
1 wienerbröd
1 tugga crossiant ( den var äcklig)
4 kakor Marabou choclate choice
3 tacos
1/6 kebabrulle
1 liten skål müsli med mjölk

Var skönt att återgå till den vanliga maten idag:) suget är inte som det var förr:P

Även fast jag inte åt så mycket så slutade dagen med ett Rejält buktryck! Och vätskan i kroppen idag är inte att leka med, fingrarna är som korvar..usch!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: