efitness

From Fat to fit

Uppdatering.

Kategori:

Go kväll:)

Sitter nerkrupen i soffan på jobbet, fryser, fryser och fryser jäkla höst, kallt och jävligt!

Nu åker elementet fram där hemma så man inte fryser ihjäl.

Då har ännu en helg passerat , och med det ännu en god ätardag, var på formkoll i lördags och mätningen var överasskande positiv:))) bort fett,bort!

Hade tappat på flertal ställen, mestadels på ryggen vilket känns bra. Sen var det dags för behandling hos Micke Genberg! Har aldrig varit med om något liknande, det gjorde sååå ont värre än något jag nånsin varit med om, benen var det som var i fokus denna gång, man ville spänna varenda muskel han knådade men det fick inte helt försvarslös var man, dagen efter vaknade jag upp med vad jag upplevde som väääärldens träningsvärk, tack för den;)

I söndags var det återigen dags att besöka gymmet, drog till vårgårda på förmiddagen och mötte upp Persson, bröst på schemat.

Sned bänk hantlar 4 set
Peck deck 3 set
Lutande bänk i Smith 3 * utökat set
Flyes i CC dropset

Vader
Sittande vadpress 3 set
Stående vadpress 3 set

Cardio!

Igår kom min yngsta syster på besök, massa mys vi tog en promenad på kvällen och pratade hur mycket som helst:))

Idag har vi haft lite kalas för min andra syster som fyller 25 år, Grattis Elisa!!!!

Härligt när man får träffa familjen:))Kommentarer

 • Lina säger:

  Hej Emelie!
  Jag känner inte dig men jag följer din blogg och är imponerad över din träning och din motivation!! Själv styrketränar jag regelbundet också och kämpar för att komma ner i vikt (eller snarare fett bara) men mitt stora problem är att hålla kosten.. Skulle inte du kunna dela med dig av dina tankar kring kost och om du har något knep på hur du gör när du är sugen på något onyttigt när du inte borde vara det? Eller hur du fortsätter att hålla dig motiverad? Kul att läsa om din träning, fortsätt så!
  Mvh Lina

  Svar: Tack!!Jag ska försöka knåpa ihop ett inlägg där jag ger tankar kring just kosten, och motivation;) så håll ögonen öppna ;)
  Emelie

  2012-09-25 | 22:04:42

Kommentera inlägget här: