efitness

From Fat to fit

Livet rullar på...

Kategori:

Godkväll bloggen!

Long time no see kompis;)

Som "vanligt" efter en diet/tävling så hamnar jag i ett vad ska jag kalla det, inte Deppigt stadie men ett hmm likgiltigt vakuum, där nästan ingenting känns roligt, nästa mål känns 100 år bort ( det stämmer ju såklart inte men det känns så. Därav blir bloggen lidande, känns inte som man har så mycket att skriva om, men försöker printa ner några rader nu iaf.

Något som faktiskt går hyfsat bra är tränigen, blir starkare för varje vecka:)!
Något annat som är positivt är att jag jag har ju blivit student igen!:) ( dock tycker inte plånboken att det är lika roligt)

Vad ska hag bli då? jodå serru grundskolelärare med inriktning mot fritidshem samt idrott som ämne, det ni;) så nu har jag 3 år framför mej där jag vet vad jag ska göra, känns lite som en trygghet:)

Precis avslutat första kursen, var lite av en omställning att sätta sig i skolbänken igen, har fått en toppenklass med många bra personligheter, me like!

Så vad är nästa mål nu då? Jo att försöka bygga på lite massa och bli bättre till nästa års tävlingar, 2014 är det dags att inta scenen igen och som jag längtar!! Galet, man lider som fan vissa veckor på dieten men ändå så längtar man till det är dags igen!

Så livet för fröken Hyrkäs består just nu av plugg och träning, bara att nöta!:)

Godnatt för den här gången :)
Ciao!